PC-tekniker

IT-tekniker med inriktning hårdvara

Poolia IT söker för kunds räkning en utåtriktad och flexibel IT-tekniker med inriktning mot hårdvara. Du kommer bli konsult hos Poolia och jobba på plats hos vår kund, som är ett stort och välkänt IT-företag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund erbjuder IT-lösningar för företag och har en mängd kontor över hela Sverige. I Kista finns ett team som jobbar med reparationer av hårdvara, både i sin egen verkstad och ute på plats hos slutkunderna. Ärenden prioriteras, fördelas i teamet och ska möta SLA. Du jobbar tillsammans med en kollega i samma roll och ni löser dagens ärenden enligt lämplig ordning. Ni har därför stor frihet att planera era dagar och styra ert eget arbete. Ni kommer felsöka och hantera alla typer av hårdvarufel som uppstår ute hos kund. Antingen åker du personligen ut till kund och hanterar ärendet på plats, eller så skickas hårdvara till verkstaden.

Du kommer jobba med en rad olika tekniker, till exempel HP, Lenovo, Dell, Apple. Du kommer bli upplärd av din kollega och blir även certifierad i relevanta tekniker.

Du blir inledningsvis konsult via Poolia IT, men om uppdraget passar både dig och företaget finns det goda chanser att bli anställd direkt hos vår kund.

Vem är du?

För den här rollen krävs att du har B-körkort och egen bil. Förutom det kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är utåtriktad, kommunikativ och flexibel. Tack vare detta kan du enkelt ta kontakt med dina kunder och behålla goda, professionella relationer. Du är en problemlösare och är antagligen väldigt intresserad av teknik.

Det är meriterande om du har jobbat i liknande roll tidigare eller om du har en teknisk utbildning.

Om verksamheten

Du kommer ha goda chanser att bli anställd direkt hos vår kund, och då väntar en rad förmåner och en härlig verksamhet att göra karriär i.

Även vi på Poolia vill att du ska trivas som konsult. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Låter det här som din nästa utmaning? Då vill vi höra från dig. Ansök med CV och personligt brev redan idag!

Välkommen till Poolia.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 augusti
Sista ansökningsdag
2 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54194

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.