Teknisk Support

IT-tekniker inom Linux sökes till vår kund!

Drivs du av att arbeta i en tvärfunktionell miljö där du får möjlighet att ta eget ansvar? Vill du göra karriär samtidigt som du bidrar till samhällsnytta – då har du hittat rätt! Nu behöver vår kund stärka upp sitt team med en driven IT-tekniker som har kunskap inom Linux och nätverk.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att arbeta som IT-tekniker för en av våra kunder inom offentlig sektor. Arbetet är tekniskt brett och väldigt omväxlande så det krävs att du gillar att arbeta i en tvärfunktionell miljö där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en operativ drift av plattformen Sitevision och driften kommer att ske i kundens egna datahallar, men även i Sitevision Cloud. Tjänsten innefattar drift och underhåll av Sitevisions programvaror samt vidareutveckling och förbättring av driftmiljön. Vidare kommer du att arbeta med standardisering och automatisering samt installation och uppdatering av servrar. Du kommer även ansvara för övervakning, felsökning oh prestandaförbättringar.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med möjlighet till förlängning om allt känns rätt för båda parter. Omfattningen av uppdraget är 80-100% av heltid och arbetet sker i vår kunds lokaler i Solna. Det finns även möjlighet till distansarbete upp till 49% av arbetstiden räknat över ett år.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap inom Linux och nätverk samt ett intresse för moln och webbteknik. Du ska även ha någon form av högskoleutbildning inom IT (t.ex. högskoleingenjör med datainriktning) eller annan IT-utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt att du har en gymnasieexamen inom IT eller likvärdig utbildning samt tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du ska även ha
– Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
– Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
– Kunskaper om ärendehanteringssystem
– Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, tal och skrift
– Ha erfarenhet inom drift, installation och felsökning av Linux-servrar och programvaror
– Ha goda kunskaper i Linux, nätverk, skriptning, automatisering och versionshantering med erfarenhet av t.ex. Ansibel, Puppet, Git och Bitbucket.

Om verksamheten

När du arbetar som konsult via Poolia ges du möjlighet att arbeta på attraktiva arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi på Poolia vill att du ska trivas och må bra som konsult hos oss och du kommer därför bland annat erbjudas ett bra friskvårdsbidrag och regelbundna sociala aktiviteter tillsammans med andra konsulter inom bolaget. Vi vet att det är viktigt att vara nytänkande inom IT-branschen vilket gör oss experter på att kunna erbjuda lösningar som passar lika bra för våra konsulter som för våra kunder.

Är du den vi vår kund söker? Skicka in ditt CV redan idag så bokar vi in en intervju. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
22 november
Sista ansökningsdag
5 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66593