Teknisk Support

IT-supportekniker

Är du i starten av din karriär och tycker att IT är det roligaste som finns att jobba med? Då har vi tjänsten för dig! ImpelIT söker nu sin nya IT-supporttekniker att ansluta till ett drivet team med stora utvecklingsmöjligheter. Stämmer nedan annons in på dig så tar vi gärna emot din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som IT-supporttekniker kommer du att få hantera olika typer av IT-ärenden som uppstår under dagarna. Det kan vara allt från ominstallationer, nätverksproblem, applikationer, kontohantering och mycket mer. Med andra ord en perfekt roll för dig som vill utvecklas och lära dig mer inom IT. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har grundliga kunskaper inom IT, kanske från en utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna även att du håller dig uppdaterad inom det senaste när det kommer till IT och Teknik och har ett genuint intresse.

Det är extra bra om du även har erfarenhet av följande:
– Molntjänster/Azure
– Microsoft 365
– Active Directory
– Nätverk
– Hård & Mjukvara
– Vana av att hantera ärenden både onsite och genom telefon/mail

Vem är du?

Vi söker dig som är service minded, pedagogisk och driven i ditt arbete. ImpelIT består av fem kollegor, så du kommer att ha nära kontakt med hela teamet och din roll kommer vara en bidragande faktor till ImpelITs fortsatta resa. Vidare så är du flexibel, har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Du ser IT som din framtid inom karriären och vill utveckla dina kunskaper tillsammans med bolaget.

Om verksamheten

Vare sig det rör sig om längre projekt eller kortare akut insats så har vi på Impel IT drivna och erfarna specialister inom de flesta områden. Vår erfarenhet sträcker från design, driftsättning och överlämning till rena driftsuppdrag. Vi har även stor erfarenhet av att arbeta med olika typer av migreringar, förstudier, analyser och rådgivning. Vår kunskap är både bred och djup som vi har samlat på oss under många år inom IT-branschen. Särskilt fokus ligger på ADC, kommunikation samt säkerhet men vi har även stor kunskap inom server och lagring. Ett bevis på vårt stora engagemang är också den stora och tunga mängd certifieringar vi innehar från tillverkare som Citrix, F5, Cisco, Juniper, VMware, Palo Alto och Aruba. Vi ligger i teknikens framkant och utökar ständigt våra certifieringar. En stor fördel med denna breda leverantörskunskap är att vi inte favoriserar det ena märket över det andra. Vi ser till era behov samt önskemål och anpassar lösningarna därefter.

Tjänsten är tillsvidare, med inledande provanställning på sex månader och start efter sommaren. ImpelIT har sitt kontor i Solna och det finns möjlighet till hybridarbete vid behov. Rekryteringen sker i samarbete med Poolia och du är varmt välkommen att höra av dig till Jennifer vid frågor. Notera att det är semestertider så att svar kan komma att dröja. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 juni
Sista ansökningsdag
20 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71789