Helpdesk

IT-support till Din Bil

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Poolia IT rekryterar medarbetare inom IT-support till Din Bil Stockholm, som är beläget i Hammarby sjöstad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Din Bil består av totalt 45 anläggningar och ca 2 300 medarbetare. Företaget är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Stockholm en IT-supporttekniker att stärka upp teamet med. Du kommer bli en del av ett team på 14 personer som supportrar huvudverksamheten med IT. Detta är ett konsultuppdrag via Poolia IT som startar så snart vi hittar rätt person. Tjänsten är på heltid och för rätt person finns goda chanser till överrekrytering direkt till Din Bil.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som IT-support kommer du hantera ärenden via mail, telefon och stundtals även onsite. Tillsammans med dina kollegor kommer du hantera olika typer av ärenden, till exempel
– Beställningar av hårdvara och kringutrustning
– Installationer
– Active directory, kontohantering och administration

Vem är du?

Vi letar efter dig som är kommunikativ och har service-känsla ända ut i fingerspetsarna. Du tycker det är kul att möta olika människor och att förklara teknik för de som inte är lika kunniga som du. Du har tidigare erfarenhet av liknande roll eller helpdesk.

Krav för tjänsten är

– Du talar svenska och engelska obehindrat
– B-körkort
– Minst 1 års erfarenhet av helpdesk eller onsite support

Låter det här som en tjänst för dig? Då vill vi prata med dig redan idag! Ansök via poolia.se med CV och personligt brev.

Om du har frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail eller telefon. Däremot tar vi inte emot ansökningar via mail.

Välkommen till Poolia!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
3 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54457

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.