Rekryterare

IT-rekryterare sökes till Poolia!

Vill du bli vår nya rekryteringskonsult med eget ansvar i en organisation med känt varumärke och stödjande infrastruktur? Uppskattar du att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar? Då kan detta vara något för dig!

Vi är ett riktigt härligt gäng och söker dig som vill bidra till framgång med både resultat och din person!

Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult på Poolia IT har du möjlighet till ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag från att sälja in och göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Du ingår i vårt dotterbolag Poolia IT och arbetar tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare, researchers och konsultchefer där ni bidrar till varandras framgångar genom samarbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag.

Tillsammans med dina kollegor driver ni affärerna och uppdragen framåt både i det operativa och strategiska.

Vem är du?

Vi söker en rekryteringskonsult,med erfarenhet av rekryteringsarbete från bemanningsbranschen eller från en HR-funktion. Du har tidigare framgångsrikt arbetat med kundbearbetning och försäljning inom tjänstesektorn där dina motparter oftast varit i chefspositioner. Om du har erfarenhet av rekryteringsarbete kanske ditt fokus då varit kvalificerade tjänster, specialister och chefer inom IT-området. Vi tänker oss en ny kollega med minst 1-2 års relevant arbetserfarenhet.

I grunden har du en lämplig akademisk examen troligen inom PA eller IT/teknik.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor – kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56953

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.