Projektledare

IT-projektledare till Praktikertjänst

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till ett bättre samhälle? Vill du vara en del av Sveriges största privata vårdrådgivare, där vi dagligen förbättrar möjligheten för våra patienter att få den absolut bästa vården? Nu söker Praktikertjänst en IT-projektledare till enheten för digital verksamhetsutveckling.

Om tjänsten

Praktikertjänsts digitala utveckling går ständigt framåt och i rollen som IT-projektledare kommer du att vara med på resan genom att tillsammans med ditt team skapa bättre förutsättningar inom de vårdinformationssystem och tekniska plattformar som vi nyttjar. Det handlar om den digitala verktygslåda som våra vårdgivare använder sig av, samt de tjänster där våra patienter får möjligheten att träffa vårdpersonal för ett digitalt möte – ofta istället för ett fysiskt möte.

Du kommer bland annat:
– Navigera marknaden av vårdinformations- och journalsystem, samt patientnära tekniska plattformar
– Analysera vad det är vi ska förbättra och hur
– Bygga relationer, både internt och externt
– Jobba med tekniska integrationer mellan system
– Söka effektivisering i patientnära applikationer

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som vågar ta för dig och lyfta på stenar för att hitta bättre lösningar. Du är utåtriktad, relationsskapande och lösningsorienterad. Du har en förståelse för det tekniska språket och ett starkt driv för förbättring. Vidare ser vi gärna att du:

– Förstår integration av och dataflöde mellan olika IT-system
– Förståelse för applikationsuppbyggnad
– Erfarenhet av projektledning
– Har en relevant utbildning, du är gärna civilingenjör inom industriell ekonomi/IT
– Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet
– Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
– Meriterande är även om du har erfarenhet från vårdsektorn eller t.ex. journalsystemsleverantör

Om verksamheten

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tjänsten är baserad på Praktikertjänsts huvudkontor i centrala Stockholm och du blir en del av ett drivet team där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och en trygg arbetsgivare. Starten är så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid. Tjänsten är tillsvidare och du blir direkt anställd av Praktikertjänst. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen Rekryteringen ansvaras av Poolia och du är varm välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson vid eventuella frågor. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
14 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62630