Helpdesk

INTRESSEANMÄLAN – IT-Support

Just nu ser vi en stor efterfrågan på marknaden efter dig som vill jobba med IT-support. Vi tar gärna emot din ansökan redan idag. Är du senior eller junior inom support? Vill du jobba hel eller deltid? Skicka gärna in din ansökan oavsett så tar vi kontakt med dig! Våra kunder befinner sig i hela Stor-Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi ser gärna att du har erfarenhet av bl.a följande kompetenser:

– Active Directory
– Fjärrstyrning
– Office 365
– Goda kunskaper inom Windows 7 och 10

Meriterande:
– Erfarenhet av ITIL
– Kunskaper av Sharepoint
– Kunskaper av OneDrive

Vem är du?

Du som söker har ett stort intresse för teknik och är dessutom pedagogisk och serviceinriktad. Du kan därför förklara tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt och ge ett trevligt bemötande. Vidare har du skaffat dig relevant kunskap och hållit dig uppdaterad på den senaste tekniken. För att trivas i rollen som Supporttekniker behöver du vara flexibel, samarbetsvillig, lösningsorienterad och drivas av att lösa dina kunders vardagliga problem inom det tekniska.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, tex IT-gymnasium/Universitet, alternativt att du har någon typ av arbetslivserfarenhet som kan vara betydande för en sådan tjänst.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia SupportIT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Nike.

Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Vi ser fram emot att prata med dig!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
25 juli
Sista ansökningsdag
25 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
63434

Jennifer Nilsson