Löneadministration

Intresseanmälan för Löneadministratörer i Jönköpings län

Är du ute efter en ny utmaning som löneadministratör?

Vi på Poolia i Jönköping har känt av marknaden och vill gärna komma i kontakt med dig som vill arbeta som löneadministratör för framtida konsultuppdrag i Jönköping med omnejd. Våra kunder varierar från stora globala företag till mindre och medelstora företag. Konsultuppdragen styrts utifrån kundens behov och kan därför variera i omfattning. Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Observera att detta inte är kopplat till en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om vi har ett uppdrag som passar din profil.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra avdelningen Payroll som utgörs av 13 personer som verkligen trivs på sin arbetsplats. De är väldigt måna om all sin personal och gläds åt framgång tillsammans. Här kommer du in i en organisation där inga frågor är dumma och där det alltid finns någon att fråga om råd. De är uppdelade i två grupper – Payroll Support och Payroll Operations. Tydliga processbeskrivningar och manualer för att kunna backa upp varandra vid arbetstoppar och för att kunna ge samma service och svar till våra användare. De arbetar strukturerat med förvaltning men också med förbättringsarbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Konsultuppdragen förekommer i Jönköping med omnejd och omfatta både vikariat och långsiktiga tjänster där vår kund har uttalat att deras ambition är att ta över i anställning efter konsultuppdraget. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken arbetsplats och företag som tjänsten utspelar sig på. Exempelvis kan arbetsuppgifterna innefatta:
• Förberedelser och underlag
• Inregistrering av tidrapporter och avvikelser
• Kontroll/avstämningar av uppgifter
• Sjukfrånvaro
• Semesterberäkning
• Erfarenhet av avtal
• Allmän arbetsrätt

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom detta endast är en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag, kan arbetsuppgifterna komma att variera sig. Vi kommer ge mer detaljerad information om arbetsuppgifter och arbetsplatsen när vi föreslår en tjänst, om vi kontaktar dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och lön. Du har gärna arbetat med liknande arbetsuppgifter som ovan, men vi söker även dig som är nyexaminerad med viljan att utvecklas inom din yrkesroll. Vi ser gärna att du har haft ett helhetsansvar samt arbetat med hela flödet inom löneadministration. Vidare är det viktigt att du känner till vilka lagar och regler som styr lönearbetet, kopplingarna mellan arbetsrätt, löneutbetalningar, semesterersättningar och skatter. Du har god vana av att arbeta i flera olika system, som Excel.

För att trivas i denna roll ser vi att du är analytisk, strukturerad, målinriktad och noggrann. Vidare är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du är van att arbeta självständigt såväl som du trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Observera, detta är en annons för spontanansökningar inför kommande konsultuppdrag som ekonomiassistent. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om din profil matchar ett aktuellt uppdrag hos oss.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som stöttar dig under hela din anställning, vi hälsar på, arrangerar tillställningar där du kan nätverka med alla Poolia-konsulter och ser till att din anställning hos oss är enkelt och utvecklande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 april
Sista ansökningsdag
22 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68451