Internrevisor

Internkontrollspecialist till Trafikförvaltningen

Har du erfarenhet av internkontroll och vill arbeta med problemlösning och förändringsarbete i en dynamisk miljö? Vi söker en internkontrollspecialist med fokus på verksamhetsutveckling och internkontrollramverk. Du kommer att jobba organisationsövergripande och verksamhetsnära i en rådgivande roll. Anställningen är på Trafikförvaltningen och tjänsten är placerad på Kungsholmen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som internkontrollspecialist blir ditt fokus att förvalta och driva internkontroll, initialt inom trafikförvaltningens program- och projektverksamhet, samt aktivt arbeta med riskhantering, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Du arbetar både koordinerande och problemlösande för att identifiera kritiska områden och utveckla nyckelkontroller för att säkra Trafikförvaltningens investeringsprojekt och interna verksamhetsprocesser.

Tjänsten som internkontrollspecialist är en utåtriktad roll där du bland annat kommer att arbeta med att etablera och förankra ett internkontrollramverk för risker och åtgärder. Du har en nära dialog med verksamheten och fungerar som rådgivare till företagsledningen, operativa chefer och medarbetare.

Syftet med rollen är att du som internkontrollspecialist ska kunna ge rätt verktyg för verksamheten att designa, implementera, följa upp och utvärdera framtagna processer. Arbetet innebär således att du ska kartlägga processer, identifiera risker och kontroller, i främst operativa men även finansiella verksamhetsområden. I rollen kommer du också vara delaktig i arbetet med revisionsrekommendationer.

Vad vi kan erbjuda dig
Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan.

Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Fler förmåner som anställd:

• SL Access-kort
• Flextid
• Goda möjligheter till kompetensutveckling
• Hälsoundersökning vartannat år

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk utbildning, Civilekonom eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av arbete med processutveckling, förändringsledning och internkontrollramverk och har med fördel kunskaper inom COSO-ramverket. Det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av internkontrollramverk, processutveckling samt arbete med riskvärdering och riskrapportering.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du analytisk, strukturerad och effektiv och trivs med att arbeta båda självständigt och i team. Du är kommunikativ i både tal och skrift och samarbetsvillig med personer på alla nivåer i organisationen. Vidare har du en god social förmåga, är lyhörd och prestigelös och du trivs i en stundom intensiv arbetsmiljö. Du har du ett proaktivt förhållningssätt, hög integritet och räds inte att agera bestämt om så behövs.

Information och ansökan
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikförvaltningen för mer information om denna tjänst

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rikard Söder, tfn 08 – 686 33 01. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Charlotte Sujeebun Olofsson, tfn 08 – 686 32 22. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

För att ansöka till denna tjänst, vänligen klicka på länken: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=168510&DepartmentId=61675&MediaId=5

Har du frågor eller funderingar? I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Risberg, tfn 08-555 651 10.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 2020-03-05. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner
Mounir Ainholm, SACO, tfn 08-686 36 52
Arne Grundberg, Vision, tfn 08-686 18 88

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida http://www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 februari
Sista ansökningsdag
5 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56221

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.