Inredare

Inredningsplanerare för badrum sökes till Dåderman

Är inredning och design din passion och brinner du för att utveckla goda kundrelationer? Är du affärsdriven och intresserad av att skapa optimala inredningsförslag för badrum? Dåderman Kök & Badrum ska bli fler och nu söker vi ytterligare en inredningsplanerare. Om du vill bidra till den fortsatta framgången hos ett mycket väletablerat bolag inom köks- och badrumsrenovering, läs då vidare för vi kan ha jobbet för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Önskat startdatum är snarast enligt överenskommelse, urval och intervjuer sker därför löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Här erbjuds du ett självständigt arbete i ett marknadsledande, framgångsrikt och stabilt företag. Du får möjligheten att förverkliga kundens badrumsdrömmar genom att arbeta med olika stilar, trender och produktnyheter ihop med branschens ledande leverantörer. Du kommer att ingå i ett kreativt team som präglas av glädje, yrkesstolthet och hårt arbete, för att på allra bästa sätt tillgodose kundernas behov och överträffa deras förväntningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dåderman Kök & Badrum sätter alltid kunden i centrum vid alla byggnationer och här tillhör du ett kundfokuserat gäng med inredning och design som ditt ansvarsområde. Dina arbetsuppgifter på plats hos främst privatkunder blir att med hjälp av designprogrammet Winner rita upp och visualisera i 3D hur våtutrymmet kan se ut när allt är klart.

Du beräknar pris och presenterar offertförslag på inredning och eventuella ombyggnationer utifrån kundens behov och önskemål samt ansvarar för samtliga inköp efter gällande val av keramik, inredning och tillbehör. På ett konsultativt sätt hanterar du kundens olika frågeställningar och eventuella förändringar i projekten. Förutom dina kundkontakter inkluderar rollen många olika samarbetsytor såsom projekt- och arbetsledare samt leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning, rådgivning och inredning, företrädesvis av badrum. Du har intresse och känsla för inredning och design samt en vilja att presentera optimala lösningar till kund. Kunskaper i ritprogrammet Winner är meriterande. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Tidiga morgnar och sena kvällar kan ibland förekomma och du har möjlighet att arbeta hemifrån när du inte är ute hos kund.

Som person är du noggrann med ett strukturerat arbetssätt där du förväntas självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete utifrån kundens önskemål, projektens tidsplan och dina kollegors tillgänglighet. Din arbetsmoral är hög, din samarbetsvilja god och ditt affärstänk är väl utvecklat. Vidare är du förtroendeingivande och kommunikativ med ett starkt eget driv och du trivs i en roll med många kontaktytor och kreativa kundmöten.

Om verksamheten

Med fler än 8000 genomförda renoveringar är vi på Dåderman specialiserade på kök- och badrumsrenoveringar. Vår arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitet och trygghet ända sedan starten – en modell vi aldrig tummar på!
Vill du veta och se hur vi arbetar gå in på följande länk http://www.daderman.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
22 mars
Sista ansökningsdag
18 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59140

Camilla Elfving

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.