Inköpare

Inköpare till Ragn-Sells

Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb som inköpare på Sveriges ledande miljöföretag? Då har vi den rätta tjänsten för dig! Vi söker nu en inköpare för systemimplementering till Ragn-Sells. Konsultuppdraget är på heltid med önskat tillträde snarast och sträcker sig fram till december 2022. Tjänsten är med placering på Ragn-Sells kontor i Väderholmen Sollentuna alternativt i Kallhäll Järfälla kommun.

Om tjänsten

Ragn-Sells har behov av en konsult för införande av nytt ERP system för inköp. Det är ett pågående projekt avseende affärssystembyte till Dynamics 365 där dem behöver avlasta befintliga inköpare som hittills medverkat i projektet. Uppdraget innebär att i projektform tillsammans med leverantören Microsoft och övriga streams såsom AP och Finance svara för funktionella tester och anpassningar av inköpsmodulen samt tester. När denna del är klar kommer arbetet inriktas mot framtagning av utbildningsmaterial och utbildning av användare och superusers inom Ragn Sells svenska verksamhet.

Vem är du?

• Grundutbildning på gymnasienivå, högskoleutbildning är meriterande
• Erfarenhet av andra större ERP system
• Erfarenhet från arbete med inköp
• Erfarenhet av implementering av inköpssystem samt tester
• Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
• Meriterande av Dynamics 365 Procurement modul som är det system som de håller på att införa.
• God datorvana, särskilt Officepaketets applikationer

Som person ser vi gärna att du är självständig, drivande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är öppen och social och förstår vikten av lyhördhet, ödmjukhet, generositet och humor för att skapa goda relationer. Du är jordnära och prestigelös och har ett genuint intresse för miljöfrågor.

Om verksamheten

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
17 juni
Sista ansökningsdag
1 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64961