Inköpare Operativ

Inköpare till Polarium!

Vill du skapa en smart och hållbar framtid tillsammans med Polarium? Kom med i teamet och få möjligheten att designa framtiden! Nu söker vi en Inköpare till Polarium för ett konsultuppdrag. Tjänsten är på heltid med önskat tillträde snarast och sträcker sig i 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning hos Polarium. Tjänsten är med placering på företagets kontor i Solna.

Om tjänsten

Polarium utvecklar och tillverkar nyckelfärdiga energilagringslösningar, baserade på litiumjonbatteriteknologi. Polariums mål är att konstruera teknik som både lagrar och optimerar energi när det växlar mot effektivare energianvändning och förnybara energikällor på global skala. Du kommer att få möjligheten att arbeta med exceptionella ingenjörer, forskare, utvecklare och mer för att ta nästa stora steg i energibranschen genom Polariums batterienergilagrings- och optimeringssystem.

Vi letar efter en Projektinköpare med ett tekniskt och kommersiellt tänk som vill gå med Polarium i deras uppdrag att skapa den bästa energilagringen i världen. Som Projektinköpare kommer du, tillsammans med dina kollegor i Sourcing-teamet, att ha en nyckelroll i att säkerställa time-to-market och optimerad BOM-kostnad i produktutvecklingsprojekt. Med leverantörer över hela världen kommer du att arbeta i en internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Vara ansvarig för Inköpsorderhantering, koordinera och säkra material, optimera produktlivscykelkostnad samt time to market och säkerställa värdeutveckling.
• I samarbete med kollegor inom Sourcing och RnD kommer du att säkerställa och hantera att leverantörer väljs i produktutvecklingsprojekt.
• Hantering av anbudsförfrågningar.
• Hantera inköpsrekvisitioner av indirekt material från våra regionala köpare och kommunicera med Requesters.
• Stödja behoven av indirekt material och tjänster till intressenter.
• Master data management – ställ in och underhåll korrekta inköpsparametrar i affärssystemet (Business Central).
• Produktkostnadskontroll inklusive uppföljning och rapportering/Design to cost.
• Rapportering och uppföljning av relaterade KPI:er.

Vem är du?

• 3-5 års erfarenhet av operativa inköp i ett globalt tillverkande företag.
• Djup förståelse av den kommersiella processen med externa leverantörer.
• Goda kunskaper i affärssystem, gärna Business Central.
• Stark analytisk förmåga och har framgångsrikt arbetat med systemadministration och masterdata.
• Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker efter dig som är en bra kommunikatör och nätverkare som lätt skapar förtroende och långsiktiga relationer, både internt och externt. Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse, ett kommersiellt tankesätt och en positiv attityd. Med ett starkt inre driv och förmågan att ta ägarskap för de aktuella uppgifterna har du alltid fokus på resultat och med kunskapen att leverera värde till Polarium. Vidare kan du arbeta individuellt såväl som i ett globalt team. För att lyckas i rollen är du analytisk och trivs i en dynamisk miljö.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
29 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71478