Chef

Inbjudan till nätverksträff för interimschefer

Poolia Interim tänker starta ett nätverk för interimschefer – vill du vara med? Som interimschef tillhör du inte alltid ett naturligt team vilket kan innebära att du saknar någon att bolla tankar och idéer med. Vi vill nu ge dig möjligheten att ansluta till ett nätverk bestående av likasinnade som du kan utbyta erfarenheter med samt inspirera och bli inspirerad av. Vid den första nätverksträffen kommer vi diskutera syftet och formerna för nätverket. Vad vill du få ut av att ingå i ett interimsnätverk? Vilka ämnen vill du diskutera? Hur ofta ska vi ses?

För att kunna ansluta till nätverket ska du ha arbetat som interimschef och varit ute på ditt första uppdrag samt att du ska ha viljan att fortsätta på spåret interim.

Första nätverksträffen kommer att äga rum under hösten och vi kommer återkomma med mer information när urvalet skett. Upplägget kommer att variera från träff till träff och kommer att definieras efter ert behov och önskemål i ett klimat som präglas av öppenhet och utveckling. Nätverksträffarna bygger på utbyte mellan parterna och att samtliga deltagare tar en aktiv del i nätverket. Planering och inbjudan till nätverksträffarna kommer att skötas av oss.

Du ansöker till nätverket genom att skicka din CV och en kort text om varför du är intresserad av att delta. För att vara aktuell för nätverket ska du vara interimschef, tidigare har arbetat med interima chefsuppdrag samt se en framtid inom detta yrke. Det är ett begränsat antal platser och urval kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag. Nätverket är kostnadsfritt och kommer att hållas i Poolia Interims lokaler i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökan via hemsidan och ej via mail. Vid ansökan kommer ett automatgenererat mail att skickas ut, vilket du kan bortse från.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 augusti
Sista ansökningsdag
25 augusti
Referensnummer
54197

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.