Administratör

IF Metall söker systemadministratör

Är du en systemadministratör som är samhällsintresserad och delar arbetarrörelsen värderingar?
IF Metall erbjuder ett meningsfullt och utvecklande arbete som förbättrar för samhälle, medlemmar och organisationen. Här får du möjlighet att delta i det arbete som IF Metall verkar för med ständig utveckling av människan och industrin, strävan efter en god arbetsmiljö för alla och eftersträvan av mångfald i alla avseenden. Du kommer att ingå i medlems- och avgiftsenheten som består av åtta personer och din placering blir på förbundskontoret i centrala Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Medlems- och avgiftsenheten ansvarar för förbundets och a-kassans avgifts- och medlemsredovisning. Enheten har huvudansvar för förbundets verksamhetssystem vilket är Fokus CRM som bygger på Microsoft Dynamics teknisk plattform.

Som systemadministratör på IF Metall kommer du att ha en självständig roll och samarbeta med stora delar av organisationen.

I rollen ingår även att:
– Ansvar för en av modulerna i CRM samt kontrollera att samtliga funktioner upprätthålls
– Medverka i utvecklings-, test och förändringsarbete kring verksamhetssystemet
– Utbilda användare av verksamhetssystem samt vara ett stöd till avdelningar och arbetsgivare
– Skapa instruktioner för systemets olika delar

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i medlemssystem/ verksamhetssystem i liknande organisationer. Har du även arbetat med eller medverkat i utveckling av system med Microsoft Dynamics som teknisk plattform är det en fördel. Likaså om du har erfarenhet eller kunskap om fackföreningsrörelsen. Då tjänsten innebär utformning av skriftliga instruktioner samt att hålla utbildningar är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i Office-paketet och då framförallt i Word och Excel, har du arbetat med SharePoint är det meriterande.

Arbetet är till stora delar självständigt varför du måste trivas med att vara drivande, att utveckla frågor på eget initiativ och i samverkan med andra. Du har förmåga se helhet och att du är strukturerad i ditt arbetssätt och som person är du relationsbyggande med förmåga att skapa samarbeten.
Bakgrundskontroll kommer att genomföras på den kandidat som erbjuds anställning.

Om verksamheten

IF Metall organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier och har cirka 306 000 medlemmar på nästan 11 600 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor.

IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet. Det är en kunskapsintensiv organisation som strävar efter en god arbetsmiljö för alla och värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete.
Läs mer på: https://www.ifmetall.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56443

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.