Administratör

Hyresavtalsadministratör till bostadsbolag

Har du tidigare erfarenhet som avtalsadministratör / hyresadministratör eller i en likande roll där du skrivit/hanterat hyresavtal? Poolia söker en hyresavtalsadministratör till vår kund i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas att pågå under ca fyra månader. Urval och intervjuer sker löpande – välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I din roll som hyresavtalsadministratör kommer du främst arbeta med att hyra ut lägenheter och bilplatser, ta in hyra och avgifter, granska och säkerställa att hyresavtalen är korrekta. Du kommer även att vårda och utveckla relationen med bostadshyresgäster. Du deltar även emellanåt i lägenhetsvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Skapa och komplettera hyresavtal samt administration av dessa såsom scanning och arkivering
• Upprätta uppsägningsunderlag till hyresavtal samt bevaka ärenden i hyresnämnden
• Vara delaktig i rapportering av statistik och prognoser
• Ombesörja och säkerställa korrekt hyresavisering till kunder
• Kundkontakt via mail och telefon vid frågor om hyresavtal
• Årlig avräkning av omsättningshyror, fastighetsskatt samt drifttillägg
• Avflyttningsfakturering, betalningsavstämning samt påminnelse- och kravhantering
• Löpande säkerställer att nya hyreskontrakt och förändringar i hyresnivåer resulterar i korrekta hyresdebiteringar och korrekta bokföringsunderlag

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna lämplig eftergymnasial utbildning. Du har tidigare erfarenhet som avtal- och hyresadministratör inom bostadssidan eller i en likande roll där du har skrivit/hanterat hyresavtal. Vidare har du god kunskap inom hyresjuridik och goda kunskaper i Officepaketet. Du behärskar Property Management (Fastnet) obehindrat samt relaterade system så som fastighets- och avtalssystem.

Som person är du strukturerad, ordningsam och noggrann. Du har en vilja att hjälpa kunden, är handlingskraftig och tar saker i mål. Du har förmågan att självständigt planera och prioritera ditt arbete.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
9 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Referensnummer
54786

Teresa Kärrström

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.