HR Business Partner

HR Koordinator till Sharp

Är du en strukturerad och utvecklingsorienterad person som gillar HR, administration och service? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu en HR Koordinator till Sharp för ett konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid med önskat tillträde snarast och förväntas pågå under 6 månader. Tjänsten är med placering på Sharps kontor i Bromma.

Om tjänsten

Som en del av Sharps HR-team kommer du att arbeta med att uppdatera deras personalhandbok, vara behjälplig kring arbetsrättsliga frågor och stötta personalen i andra HR-relaterade frågor.

Du blir en del av Sharps glada och engagerade HR-team som tillsammans tar HR till nya nivåer. Som medarbetare på Sharp blir du en del av en organisation som strävar för ständig utveckling vilket erbjuder dig möjligheter att växa, utmana dig själv och bredda dina kunskaper inom hela HR-området.

Vem är du?

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

• Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Du har tidigare arbetserfarenhet av HR-administration
• Språkligt så har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Har god vana av att arbeta med Officepaketet
• Goda systemkunskaper och lätt för att lära dig nya system

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är lösningsfokuserad och tycker om nya utmaningar. Du är utåtriktad och har ett intresse av att inkludera kollegor, och som trivs i en arbetsgrupp som värdesätter samarbete. Du är mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du ansvarar för att ditt arbete håller hög kvalitet. Vidare håller du även en mycket hög servicenivå till koncernens medarbetare. Vi ser även att du är en doer som inte är rädd att ta tag i och hantera olika uppgifter och situationer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
5 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66579