HR generalist

HR-generalist till Vattenfall!

Vi söker nu en junior HR-generalist till ett konsultuppdrag hos Vattenfall i Solna. Som HR-generalist hos Vattenfall kommer du att ingå i teamet på HR Direkt & HR Admin- I teamet ingår 10 personer som stöttar hela Vattenfall ed allmänna HR-frågor, support i de flesta HR-system och arbete med HR-administration.

Konsultuppdraget är med start den 1 oktober 2022 och sträcker sig fram till 30 juni 2023. Är du intresserad av uppdraget? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I uppdraget ingår att svara via telefon och mail på HR-relaterade frågor och support i HR-system. Du kommer också att delta och stötta i pågående HR-projekt samt arbeta med HR-administration, såsom kontrakt och villkorsändringar etc.

Vem är du?

Vi söker med med:

• Högskoleexamen inom HR/personal
• Arbetslivserfarenhet, behöver dock inte vara inom HR
• Förmåga att fungera och samarbeta i team med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Har goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet från stödroller, kundinteraktion och systemsupport är meriterande men inget nödvändigt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med
din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 september
Sista ansökningsdag
7 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65917