Handläggare

Handläggare till myndighet i Stockholm!

Vi söker nu flera handläggare till en myndighet i Stockholm! Vi söker dig med fingertoppskänsla för kundservice som vill arbeta i en statligt styrd organisation. Du har telefon och datorvana och letar efter ditt nästa uppdrag. Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker!

Konsultuppdraget är med placering på myndighetens kontor, det finns både möjlighet att sitta i centrala Stockholm och Sundbyberg. Uppdraget är med start 1 mars och sträcker sig 6 månader till att börja med. Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som handläggare på myndigheten består arbetsuppgifterna till störst del av telefoni och epost, men även till viss del handläggning. Du kommer att arbeta främst med allmänna och specifika frågor i telefon samt eventuellt administration kring detta stöd. Du kommer att gå en introduktionsutbildning i början av uppdraget som ger dig de kunskaper du behöver.

Du som handläggarkonsult kommer att bidra till avlastning med lägre väntetider i telefonin samt snabbare handläggning av ärenden. Ansvarig chef kommer att tillsammans med handledare att vägleda samt stötta vid eventuella frågor som dyker upp i samtalen.

Vem är du?

Vi ser att du som söker uppdraget har/är:

• har slutbetyg från gymnasium eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har erfarenhet av kundmöten och är mycket serviceinriktad med ett utmärkt bemötande och fingertoppskänsla för kundservice
• har datorvana
• erfarenhet av att arbeta i telefon
• är kvalitetsmedveten samt mål- och resultatinriktad
• har god kommunikativ förmåga
• har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• förstår och värdesätter människors olikheter
• trivs med möten över telefon

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med
din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67350