Försäkringsassistent

Handläggare till AMF

AMF söker nya kollegor inom Kundadministration.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

Du arbetar brett med tjänstepensioner som behandlar både kollektivavtalade försäkringar som sköts via valcentral och icke kollektivavtalade tjänstepensioner via förmedlare/företag. Du arbetar också i olika projekt där man utvecklar processer och system för att effektivisera ditt och gruppens handläggningsarbete av tjänstepensioner.
Arbetsuppgifterna kommer att variera efter behov. Det innebär att du måste tycka det är roligt att lära dig nya arbetsuppgifter och arbeta proaktivt och trivs där du får utrymme för egna initiativ.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Reskontra/pensionsutbetalning
Handläggning av pensionsutbetalning, flytt och fullmaktshantering,

Nyteckning/försäkringshändelse
Handläggning av efterlevandepension, återbetalningsskydd och särskilt förmånstagarförordnande, ändrat uttag samt hantering av ärenden som kommit in från kundservice.

Vem är du?

Det är meriterande om du har arbetat med pensionsförsäkringar. Ofta är det högt tryck och det gäller att du är strukturerad och kan prioritera. För att passa in hos oss är du driven och social och vill utvecklas långsiktigt hos AMF. Vi ser även gärna att du är positiv, engagerad och flexibel som person.

Du har god systemvana och har god kunskap i Officepaketet. Du har flytande svenska i tal och skrift samt god engelska.

Om verksamheten

OM AMF
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om 12 personer med bred och djup försäkringskompetens. AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder kronor är vi en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden och har därför ett stort samhällsansvar. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Och vi har alltid kundens bästa för ögonen. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans – och de har inget intresse av att själva ta del av vinsten. Därför går den oavkortat till våra kunder. Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Och vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53096

Mia Olsson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.