Gruppchef (Teknik)

Gruppchef inom Support till ApoEx Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta eller leda en supporterande funktion till en tillverkande verksamhet? Har du erfarenhet av att handskas med frågor rörande planering, beställningar, förvarings-och transportkravställningar, lager, leveranser, inventeringar, omgivningshygien, rumskvalificeringar och vill du vara med att bygga upp en verksamhet som präglas av engagemang, driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? ApoEx förstärker nu organisationen för tillverkning och beredning i Stockholm och söker en gruppchef till den grupp som ska stödja tillverkningsenheterna på Nya Karolinska Sjukhuset och Kungens Kurva i Stockholm.

Om tjänsten

Som Gruppchef för Supportgruppen kommer du att leda och utveckla både ditt team och hela verksamheten. Supportgruppen ansvarar för planering, beställning, mottagning, förvaring och kravställning av material, utrustning, lokaler och tjänster till tillverkningen.
Rollen som gruppchef innebär följande:
– Personal- och arbetsmiljöansvar.
– Säkerställa och leda den dagliga driften inom ditt område, dvs schemalägga, prioritera och optimera bemanning.
– Ansvara för att verksamheten drivs enligt GMP och gällande myndighetskrav.
– Arbeta för att enheten når uppsatta mål inom budget, kvalitet samt operativa prestationsmål.
– Uppmuntra förbättringskultur, identifiera förbättringsområden, säkerställa och möjliggöra att förändringar implementeras.
– Aktivt arbeta med att alla medarbetare lever efter ApoEx kultur och värderingar där du som chef coachar och skapar processer där dina medarbetare uppmuntras till att ta personligt ansvar genom personligt ledarskap.
– Aktivt arbeta med driftverksamhetens lokala miljöarbete inkl. uppföljning av miljömål och väsentliga miljöaspekter.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst godkänd gymnasiekompetens och minst 3 års erfarenhet av att arbete i en liknande verksamhet. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Chefserfarenhet från liknande supportfunktion inom GMP verksamhet är meriterande.
Vidare ser vi att du uppfyller följande:
– Erfarenhet av att skapa, driva, genomföra och följa upp arbetsprocesser.
– Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en snabbt växande verksamhet som gjort en utvecklingsresa utan belastning på kvalité och resultat gentemot kund.

Vi söker dig som är en stabil, prestigelös, kommunikativ, modig och närvarande ledare. Du trivs med att arbeta driftnära och gillar högt tempo och stark teamkänsla och drivs av att skapa en positiv, effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs, tar ansvar, känner sig motiverade och delaktiga och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Vidare har du integritet och känner dig trygg i att du kan agera kravställare på ett sätt som främjar samarbete och verksamheten i helhet. Du är bekväm med att skapa och skriva rutiner och är administrativt stark.
Du rapporterar till Driftchefen för Tillverkning och Beredning i Stockholm
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på http://www.apoex.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55593

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.