Speditör

Godsmottagare till Silex i Järfälla

Har du koll på hantering av gods? Är du en person som tillför positiv attityd? Svarar du ja på dessa frågor så läs vidare.
Till Silex Micro Systems AB söker vi en engagerad administratör, godsmottagare och intern transportör av gods. Silex ligger i absolut framkant av ny teknologi i tillverkning av Micro Electro Mechanical System (MEMS) och företaget växer kraftigt.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och placerad i Järfälla. För den här tjänsten tar vi hänsyn till personliga egenskaper, välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Huvudsakliga ansvarsområden är att ta emot all inkommande gods samt ansvara för materialtransport från godsmottagning till lager och från lager till fabrik. I rollen ingår också ansvar för allt utgående gods. I den här tjänsten ingår även att utföra allehanda serviceuppdrag gällande transporter internt, tex ta ut avfall från fabriken och köra dessa till avsedd plats.

I det dagliga arbetet har du kontakt med många medarbetare i produktionen, men även i övriga organisationen. Tjänsten innebär ansvar för material, kemikalier, lagerhållning mm. Välkommen till avdelningen som idag består av 6 härliga medarbetare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

exempel på arbetsuppgifter:
• Att ta emot och registrera inkommande leveranser i systemen.
• Packa upp och märka upp inkommande gods.
• Transport inkommande material till rätt lagerplats.
• Registrera och skicka avgående gods.
• Hämta och leverera kemikalier och andra material till fabriken.
• Kvittera material för olika processer
• Ta ut avfall ur fabriken och köra dessa till avsedd plats.
• Hämta och lämna renrumskläder mellan gods och fabrik.

Vem är du?

Du som söker har jobbat med liknande uppgifter tidigare alternativt har erforderlig utbildning.

Som person är du framför allt medveten om vad service innebär. Du är bekväm med många personliga kontakter och ofta med snabba beslut. Du behöver vara väldigt noggrann då tjänsten innebär viss hantering av kemikalier och ömtåligt gods. Viss vana av att jobba i digitala system är önskvärt. Tjänsten kräver körkort och truckkort. Då du har olika interna och externa kontakter kräver tjänsten utmärkt svenska och grundläggande engelska både i tal och skrift.

Om verksamheten

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 750 Mkr och har 270 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Francisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
12 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56935

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.