IT

Förvaltningsledare till Kommunal

Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra utvecklingen av interna IT-system? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som förvaltningsledare på Ekonomicenter kommer du ansvara för flera mindre förvaltningsobjekt. Kommunal erbjuder dig möjligheten att vara med och leda, planera och driva den IT-nära förvaltningen och förändringsarbete utifrån vår IT-strategi och utvecklingsbehov. Du kommer vara bryggan mellan användarna i våra ekonomi- och lönesystem till leverantörer och vår centrala IT-enhet.

Tjänsten innebär många kontakter och nära samarbete med olika delar av verksamheten samt externa leverantörer, där du har det koordinerade förvaltningsuppdraget. Du följer upp och prioriterar arbetet utifrån teknik-, verksamhets- och användarkrav.

I tjänsten kommer du även att vara samordnande för en mindre förvaltningsgrupp, bestående av tre andra förvaltningsledare som sitter på Ekonomicenter.

Det kommer förekomma viss enklare it-support på plats och enklare installationer, varför en grundläggande IT-förståelse är ett krav. Du kommer vara samordnare mot Kommunals centrala IT-enhet.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap/IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även erfarenhet att arbeta i projekt då det kommer finnas möjligheter att driva mindre projekt.

För att lyckas i rollen har du en god teknisk förståelse, datorvana och goda kunskaper inom Microsoft 365. Vi tror även att du har några års erfarenhet av liknande arbete sen tidigare, som exempelvis förvaltningsledare eller IT-support med systemansvar, gärna från en idéburen organisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande system, dvs inom lön- och ekonomi. Vidare behöver du även kunna uttrycka dig i obehindrat i svenskt tal och text samt ha goda kunskaper i engelska.

Rollen passar dig som tycker om att ha många kontaktytor, har erfarenhet av att hålla i möten samt tycker det är givande att utbilda andra i system och dela med dig av din kunskap.

Som person har du en god service- och samarbetsförmåga, du är strukturerad och van vid att dokumentera och förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt till olika målgrupper. Du har en problemlösande inställning och vill ständigt arbeta för förbättringar.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Det viktigt för oss att du ska trivas och må bra på din arbetsplats. Som anställd på Kommunal erbjuder vi dig ett arbete med kunniga och engagerade kollegor i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling i linje med ditt uppdrag. Det är en självklarhet för oss att du omfattas av ett bra kollektivavtal som bland annat innehåller tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag. Det finns även möjligheter till viss del distansarbete.

Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi förutsätter att du som söker delar Kommunals värderingar och inser vikten av fackligt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, placerad på Kommunals Ekonomicenter i Sundbyberg. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi tillämpar individuell lönesättning samt kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.

Vid frågor eller funderingar kring tjänsten går det bra att höra av sig till Jennifer Nilsson på Poolia.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
27 mars
Sista ansökningsdag
10 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67586