Säljare

Fler säljare till växande Kinnarps i Stockholm!

Kinnarps i Stockholm fortsätter sin positiva tillväxtresa och expanderar ytterligare, vi söker därför ännu en driven och relationsskapande säljare! Du har ett öga för färg och form, men din största passion är att skapa fler nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga kundrelationer. Vill du bidra till den fortsatta framgången i ett välkänt bolag i framkant med fokus på hållbarhet och miljö, då kan det vara dig vi söker!

Arbetsplatsen är placerad i Kinnarps fantastiska utställningslokaler i Sickla/Nacka. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att arbeta inom något av Kinnarps affärsområden: Kontor, Skola, Omsorg. Din huvudsakliga uppgift innebär att identifiera och skapa nya kundrelationer och affärsmöjligheter inom det team du tillhör. Beroende på affärsområde kommer du även utveckla och vårda befintliga kunder och få affären att växa genom proaktiv värdeförsäljning.

Tjänsten passar dig som trivs med stort eget ansvar och som vill vara med och påverka Kinnarps försäljning. Tillsammans med dina kompetenta kollegor ökar ni marknadsandelarna och säkerställer en lönsam tillväxt för region Stockholm genom ständigt förbättringsarbete.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Proaktiv och långsiktig bearbetning genom värdeförsäljning till befintliga kunder
• Prospektbearbetning och nykundsförsäljning
• Driva affären och ansvara för projekten, från början till slut
• Säkerställa och dokumentera affären i CRM-, ritnings- och offertsystem
• Budgetansvar
• Kundvårdande aktiviteter
• Vara behjälplig i upphandlingsarbete

Vem är du?

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse och några års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning, gärna från en liknande bransch och med en bred produktportfölj. Om du har erfarenhet av att arbeta i något CRM-system är det meriterande liksom om du har arbetat med försäljning mot offentliga kunder alternativt inom något av ovan angivna affärsområden. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Som person är du tävlingsinriktad och resultatorienterad, alltid med fokus på kvalitet och långsiktighet. Du är organiserad och trygg i att driva projekt och affärer med många kontaktytor såväl internt som externt. Därför behöver du vara en god kommunikatör i tal och skrift samt bekväm med att hålla presentationer för kunder och andra intressenter. Därtill är du lösningsorienterad med ett positivt mindset, har ett strategiskt tänk samt en förmåga att se framtida affärsmöjligheter.

Bra för dig att veta:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som påbörjas med 6 månaders provanställning.
Arbetstid är 08.00-17.00 med flextid.
Tjänsten är placerad i Kinnarps fina utställningslokaler i Sickla/Nacka, säljarna utgår från kontoret.
Du rapporterar till försäljningschef i Stockholm.
Poolbilar finns för arbetsresor, tjänstebil ingår inte.

Om verksamheten

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på http://www.kinnarps.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
1 december
Sista ansökningsdag
13 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69925

Nicole Lindberg