Financial Controller

Financial Controller till resebolag i City

Är du en Ekonom på jakt efter nytt uppdrag? Då har du kommit rätt. Vi söker för kunds räkning en Financial Controller. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå året ut med möjlighet till förlängning. Om du är en ekonom med god analytisk förmåga tveka inte att söka denna tjänst redan i dag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Financial Controller kommer bland annat att arbeta med:

• Bokslutsarbete
• Koncernredovisning
• Legal bokföring för 5 bolag.

Gruppen Financial Control består idag av 6 medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av bokföring/bokslut/moms i ett svenskt bolag. Du är serviceminded och självgående i ditt arbetssätt och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Rollen kräver även att du är analytisk, noggrann och strukturerad.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
12 april
Sista ansökningsdag
25 april
Referensnummer
53347

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.