Financial Controller

Financial Controller till finanskoncern!

Har du några års erfarenhet av controllerarbete med intresse och kunskap inom värdepapper och redovisning? På uppdrag av finanskoncern söker vi dig som kommer arbeta med redovisning, finansiell rapportering och att upprätta årsbokslut för kunder inom stiftelser och ideella föreningar. Konsultuppdraget är på heltid med start omgående och fram till 15 maj 2021.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

-Upprätta årsredovisningar och rapporter men även prognoser, för stiftelser och ideella föreningar.
-Göra rimlighetsbedömningar och analyser av den löpande bokföringen.
-Ha kontakter med såväl kunder som revisorer och interna avdelningar inom koncernen.
-Utveckla och effektivisera arbetsprocesser.

Arbetet innebär en viss säsongsvariation och ställer höga krav på dig under bokslutsperioden.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av controllerarbete. Du har goda kunskaper inom redovisning och finansiell redovisning och är van att arbeta i Excel.

För att trivas och nå framgång i rollen behöver du vara driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter.

Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Du är analytisk och ser detaljer utan att tappa greppet om helheten.

Om verksamheten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du kommer att vara anställd hos Poolia Ekonomi och arbeta hos vår kund i Solna. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Likaså ska du känna dig säker på att du har rätt lön och någon att alltid luta dig mot när det gäller din arbetssituation. Det är lika viktigt för oss som för dig. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
16 oktober
Sista ansökningsdag
26 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57709

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.