Account Manager

Fältsäljare till Flow, en nysatsning inom ENWELL

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa? Har du erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg i en dynamisk säljroll B2C? Då kan du vara rätt person för den här tjänsten!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundmötet och som gillar att ta stort eget ansvar över hela affären. Som fältsäljare inom ENWELL får du möjligheten till ett fritt arbete där kundens behov står i centrum med anpassade värmelösningar som är energieffektiva och gör skillnad för klimatet!

ENWELL tror på det personliga kundmötet och att alltid erbjuda den bästa servicen i branschen. ENWELL startar nu upp ett helt nytt helhetskoncept, Flow, med fokus på enkelhet och miljö. Konceptet Flow består av försäljning, installation och service av klimatsmarta värmepumpar till egnahem. Uppstart sker i södra Stockholm och på sikt ska verksamheten finnas i hela Sverige.

Om tjänsten

Som Fältsäljare hos Flow & Enwell ges du en unik chans att starta upp och utveckla ett helt nytt koncept i bolagets spännande tillväxtresa. Du sätter din prägel på rollen och kommer vara en relations- och varumärkesbyggare där du drivs av att utveckla affären. Rollen kommer till största delen innebära att vara ut på fältet för att säkra försäljning, men också att bidra till utveckling av konceptet. Rätt person kommer ha goda möjligheter att utvecklas i rollen och på sikt ta ett större ansvar. Du ansvarar för kundanskaffning, försäljning och lokal marknadsföring. Dina kunder är privatpersoner som äger villor, småhus och liknande. Tillsammans med Back Office driver du också planering och uppföljning av utförda installationer. Du kommer att ingå i ett team som utvecklar framtidens koncept inom försäljning, installation och service av värmepumpar.

Vem är du?

Du har ett stort affärs- och servicefokus och älskar att bygga kundrelationer. ENWELL värdesätter om du har erfarenhet från arbete inom liknande koncept och har intresse för marknadsföring och aktiv kundanskaffning. En säljledande roll ser vi som meriterande och likaså om du har teknisk fallenhet och grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik.

Vi söker dig med:
– Flerårig erfarenhet av försäljning
– Utbildning på lägst gymnasienivå
– Grundläggande IT- och datakunskaper (Officepaketet Word, Excel och Powerpoint)
– Körkort B är krav
– Svenska i tal och skrift

För att du ska lyckas är det viktigaste för oss att du har en genuin passion för försäljning med en positiv allt-är möjligt-attityd. Du är målinriktad och trivs som bäst att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare. Du har ett gott affärssinne och motiveras av att utveckla verksamheten. Du ska inte vara en teknisk expert men med fördel har du ett genuint intresse för teknik. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att hantera kunder och samarbetspartners. ENWELL erbjuder dig goda anställningsvillkor och tjänstebil.

Om verksamheten

Bolagsgruppen ENWELL ingår i Vattenfall och är idag ett av Sveriges ledande företag med fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus och villamarknaden. Koncernen består av ca 230 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 600 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL.
Läs mer om oss på vår hemsida: https://flowdelavenwell.se/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
17 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66543