Koordinator

Event Coordinator

Nu söker vi dig med känsla för administration till ett konsultuppdrag som Event Coordinator för ett läkemedelsföretag. Du kommer att arbeta med planering och administration på avdelningen för utbildningslösningar hos vår kund i Solna. Konsultuppdraget är på heltid med start 17 augusti och pågår i 6 månader. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med just administration och tycker att rollen verkar intressant, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Event Coordinator hos vår kund ingår ansvar för uppgifter såsom dokumentation, kontrakt, inbjudningar, researrangemang, material, logistik, budgetar och betalningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Administrera och planera eventprocesser från början till slut
• Arbetar med att skapa och arkivera kontrakt, ordna med inbjudningsbrev och annan dokumentation i system
• Samordna interna och externa intressenter och mötesarrangörer
• Anmäla deltagare till kurser
• Administrera budget och förfrågningar för resor och möten
• Arbeta med inköpsorder och fakturahantering, kostnadsersättningar och begäran om löneutbetalningar
• Förbereda material som behövs för arrangemang, dvs beställa material och samordna leveranser, skriva ut dagordningar, diplom, namnbrickor, utvärderingsformulär
• Uppföljning av antal utbildade kunder och budgetuppföljning

Vem är du?

Vi ser att du har fullföljt en gymnasieutbildning samt har erfarenhet av att arbeta med administration. Vi ser också att du har god förmåga att leda processer och projekt, utbildning inom projektledning är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper inom system och data och har inga problem med att sätta dig in i nya system. Du är strukturerad och har öga för detaljer. Du har en positiv attityd och har goda kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt ett kundfokus på både nya och etablerade kunder. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete med inköp och fakturering, arbete med kontrakt och avtal och/eller tidigare har arbetat i branschen.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 juni
Sista ansökningsdag
7 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65013