Kommunikatör

Erfaren Kommunikatör till myndighet

Kommunikatör med erfarenhet från offentlig sektor? En av våra myndigheter som arbetar för att förebygga brott och öka vår trygghet är nu i behov av en erfaren kommunikatör till sitt team, är du rätt person? Vi söker dig med flera års liknande erfarenhet, som är trygg och konsultativ i din arbetsroll. Läs mer och ansök via annonsen!

Om tjänsten

Tjänsten innebär strategiskt och operativt kommunikationsarbete där du stöttar kollegor i kommunikationsfrågor och projekt. Du bidrar både till utvecklingsarbete och utförande av löpande kommunikationsarbete så som uppdatering av information på hemsida och intranät. Du tillhör myndighetens kommunikationsavdelning och rapporterar till kommunikationschefen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser
• Utforma informationsmaterial
• Arbete med digitala kanaler och sociala medier
• Deltagande vid upphandling till kommunikationsområdet
• Övrigt kommunikationsarbete

Vem är du?

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

• Universitets- eller högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller annan relevant inriktning utbildning
• Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
• Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som kommunikatör på statlig myndighet eller inom offentlig sektor
• Minst tre (3) års erfarenhet som projektledare inom kommunikation
• Mycket goda kunskaper och vana av arbete med digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt system
• Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision, WordPress)

Vi söker dig som är en senior kommunikatör, trygg i din yrkesroll och som gärna bidrar till andras utveckling. Du är en stabil person med mycket god samarbetsförmåga och ett konsultativt arbetssätt. Uppdraget förutsätter att du är noggrann och ansvarstagande och har förmåga att prioritera. Som person är du lyhörd, kan fatta beslut och trivs med att arbeta både strategiskt och operativt i det vardagliga arbetet.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Övrig information

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i september. Planerad längd är minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av oss på Poolia och arbeta hos den aktuella myndigheten på deras kontor i centrala Stockholm.
Ansökan sker genom annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
31 juli
Sista ansökningsdag
18 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57225

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.