Chefsassistent

Erfaren assistent med redovisningskunskaper till investmentbolag

Är du en strukturerad och serviceinriktad assistent med redovisningskunskaper och en utpräglad administrativ ådra? Vill du jobba heltid men värdesätter en arbetsgivare med flexibilitet kring arbetstider och semestrar? För rekrytering söker vi nu till investmentbolaget Cidro Holding en chefsassistent som kommer att arbeta i en omväxlande roll med ekonomi och administrativa uppgifter. Kontoret är placerat i fina lokaler på Artillerigatan i en anrik och traditionell miljö.

Tjänsten ska tillsättas snarast, urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är jobbet för dig som trivs och vill verka i en omväxlande roll på ett mindre kontor där du får fördela din tid mellan olika ansvarsområden.

Som assistent till ägare/styrelseordförande innebär dina arbetsuppgifter bland annat protokollföring och distribution av dokument vid styrelsemöten för ett antal bolag, resebokningar, reseräkning- och kvittoredovisning. Du hanterar alla praktiska och administrativa delar knutna till bolag med ägarintresse såsom inhämtning av information av aktieböcker och värderingsunderlag kopplat till investeringar inför årsbokslut. Vidare ingår avtalshantering/-bevakning, administration och arkivering av bolagsformalia samt kommunikation med inblandade parter.

Därtill inkluderar ditt arbete löpande ekonomiuppgifter, såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, bokföring, momsdeklarationer, månadsbokslut och rapportering. En del av dessa uppgifter sker i samarbete med CFO.

Utöver detta ingår en del allmänna kontorsgöromål som exempelvis posthantering samt att fungera som backup till kontorsansvarige.

Vem är du?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som administrativ assistent och som har goda redovisningskunskaper. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och vi ser det som meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare önskar vi att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Officepaketet hanterar du givetvis obehindrat och du har tidigare arbetat i något ekonomisystem, exempelvis Fortnox.

För att lyckas i denna roll behöver du vara ansvarstagande, effektiv och noggrann. Du är strukturerad med en väl utvecklad organisations- och prioriteringsförmåga och kan naturligtvis ta egna initiativ när det behövs. Dessutom behöver du vara flexibel och serviceinriktad och självklart förstå vikten av hög integritet då affärskritisk information hanteras.

Om verksamheten

Cidro Holding investerar i noterade och onoterade bolag i Sverige och Finland. Rite Ventures är ett av Cidros större innehav och bolagen har gemensamma lokaler i Stockholm. Sedan 20 år tillbaka är Cidros verksamhet inriktad mot aktivt ägande och antal innehav är direkt och indirekt mer än 20 stycken.

Rite investerar i svenska och finska företag inom olika teknologivertikaler, exempelvis mjukvara och e-handel.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 augusti
Sista ansökningsdag
3 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54203

Camilla Elfving

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.