Enhetschef

Enhetschef

Vi söker nu en enhetschef till en söderortskommun i Stockholm. Uppdraget som är på heltid startar den 1 september och pågår i 5 månader med möjlighet till förlängning på max 2 månader.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på kommunens arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltning. Rollen innebär att leda och fördela arbetet inom enheten. Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen. Enheten har ca 30 medarbetare.

Vem är du?

Du är en trygg ledare med mångårig dokumenterad chefserfarenhet. Du är intresserad av att arbeta med utveckling och ser vikten av att ta vara på den interna kompetensen. Du strävar efter en tillitsbaserad styrning.
Du har dokumentationsvana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och har en god pedagogisk förmåga. Du har även förmågan att skapa förtroende och se helheten och tycker givetvis att en hög servicenivå är viktig.
Enheterna är självstyrande, så ett tillitsbaserat ledarskap är viktigt.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 juli
Sista ansökningsdag
21 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65257