Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter till myndighet!

Vi söker dig som är gymnasieekonom och som vill arbeta med att administrera, analysera och fatta beslut gällande inkomna bidragsansökningar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 16 november 2020 och pågår till 31 mars 2021 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd hos Poolia Ekonomi och arbeta hos vår kund i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och flexibel, med en analytisk förmåga. Du ser detaljer samtidigt som du har förmåga att göra helhetsbedömningar. Dessutom har du erfarenhet av att hantera siffror och kan göra enklare analyser. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Likaså ska du känna dig säker på att du har rätt lön och någon att alltid luta dig mot när det gäller din arbetssituation. Det är lika viktigt för oss som för dig. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 oktober
Sista ansökningsdag
28 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57705

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.