Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Wåhlin Fastigheter

Om tjänsten

Vill du utvecklas inom ekonomi på ett fastighetsbolag och uppskattar en bra och engagerad arbetsgivare samt trevlig arbetsmiljö?

Wåhlin Fastigheter är ett sedan många år ett etablerat företag inom fastighetsförvaltning med egna hyresfastigheter i Storstockholm. Vi har även byggverksamhet där vi arbetar med nyproduktioner och renoveringar.

Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna med bra kommunikationer och i fastigheten finns även ett gym för personalen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som ekonomiassistent på Wåhlin Fastigheter ingår du i det 6 personer starka teamet inom ekonomi- och finans. Du erbjuds en bred och varierad tjänst. I rollen ingår huvudsakligen:

– Leverantörsfakturahantering
– Elektroniska fakturor
– Leverantörsbetalningar
– Hyresinbetalningar
– Kundfakturering
– Löpande redovisning
– Kontoavstämningar
– Registrering av verifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå inom ekonomi och/eller alternativt har gått en YH utbildning med inriktning redovisning. Vi ser gärna att du har någon arbetserfarenhet inom ovanstående områden. Meriterande är tidigare bakgrund från fastighetsbolagsredovisning men det är inget krav. Ett plus är även om du har erfarenhet av Palette, 3L pro och/eller Vitec Ekonomi.

Det viktigaste är din personlighet. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och engagerad. Du trivs i en varm, familjär, prestigelös arbetsmiljö. Vidare är du duktig på att samarbeta och att bygga goda relationer såväl internt som externt.

Om verksamheten

Leif Wåhlin startade en byggverksamhet 1970 och sedan dess har vi stadigt ökat vårt fastighetsbestånd genom att köpa, renovera gammalt och bygga nytt. Inom koncernen äger och driver vi även golfanläggningar i Arlandastad och Ulriksdal.

Wåhlin Fastigheter AB är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag, med ett hundratal fastigheter, cirka 3 600 lägenheter, 170 lokaler och ett antal garage, parkeringsplatser och förråd. Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling till fastighetsskötsel. Koncernen har idag runt 50 anställda och omsätter omkring 420 Mkr.
För att veta mer se http://www.wahlinfastigheter.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66539

Emilia Sehlin