Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till resebolag i Stockholm city

Är du en ekonomiassistent som söker en ny utmaning och trivs att arbeta tillsammans i grupp? Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent som är strukturerad, effektiv och van att arbeta i olika ekonomisystem. Detta är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas starta omgående och löper på året ut.

Om tjänsten

Rollen som ekonomiassistent innebär främst arbete med leverantörsreskontran där du hanterar leverantörsbetalningar för norden och moderbolaget. Gruppen består idag av 20 personer där du kommer att stötta i arbetet med att gå över till ett nytt ekonomisystem.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Leverantörsfakturor.
• Fakturahantering.
• Uppföljning av förskottsbetalningar för den nordiska marknaden.
• Konto- och bankavstämningar.
Du kommer även att fungera som ett stöd för gruppen när det gäller övriga arbetsuppgifter inom ekonomi.

Vem är du?

Vi söker dig som:
• Har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet från liknande roll.
• Har god systemvana.
• Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Meriterande med ett tredje språk.

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
27 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53027

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.