Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till kund i Kista

Vi söker nu efter en ekonomiassistent som trivs som allra bäst med en flexibel arbetsstil och arbetsuppgifter som omfattar olika nivåer av ansvar och utmaningar till vår kund i norra Stockholm!

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett team med sju stycken drivna ekonomer som arbetar brett och målinriktat med fokus på utveckling. Teamet utökar med en ekonomiassistent som kommer få arbeta med allt från kundreskontra, leverantörsreskontra, internfakturering, orderhantering och löpande bokföring till controlling så som att räkna på nyckeltal, analys av prognos kopplat till projekt och sammanställning av ekonomiska mål genom styrning, mätning och uppföljning. Du kommer ha kontakt med både kunder och leverantörer och behöver således trivas i en kommunikativ och relationsskapande roll. Uppdraget är på heltid med start omgående.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och som hanterat både kund- och leverantörsreskontra. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i Fortnox samt om du är duktig på excel med hantering av sammanställning, formler och hantering av stora mängder data.

Vi söker en mångsidig och flexibel person som trivs med att arbeta i en varierande och utmanande arbetsmiljö. Den ideala kandidaten för uppdraget är självständig och har förmågan att ta egna initiativ, samtidigt som du inte drar dig för att jobba med både högt och lågt. Vi uppskattar en person som trivs med att ständigt utvecklas och är redo att möta olika arbetsuppgifter med energi och engagemang.

Vi på Poolia Finance AB tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
20 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70021