Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till ideell förening med centralt läge

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag, med start omgående som beräknas pågå tom februari ut med eventuell förlängning tom juni ut 2020. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ansvarsområde
• Kund- och leverantörsreskontra
• Avstämningar bank- och balanskonton
• Fakturering

Arbetsuppgifter
• Utbetalningar (även utanför EU)
• Leverantörsreskontra
• Bokföring i Fortnox
• Fakturering och kundreskontra
• Avstämningar (bank och projekt)
• Kontakt/Rådgivare mot intern och externa kontakter i enklare ekonomifrågor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inriktning ekonomi och bokföring alternativt motsvarande utbildning från yrkeshögskola. Du har ca 1-3 års arbetslivserfarenhet av arbete som ekonomiassistent och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ideella organisationer, föreningar och stiftelser. Vi vill att du har kunskaper i löneadministration och erfarenhet av arbete i något ekonomiprogram, gärna Hogia Lön. Du har tidigare arbetat i något ekonomisystem, gärna Fortnox. Du är bekväm användare av Office-paketet, framförallt Excel men även Word och Power Point. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person ser vi gärna att du är självständig och självgående och samtidigt har en god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har förmågan att både vara flexibel och strukturerad i ditt arbete.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
3 december
Sista ansökningsdag
9 december
Referensnummer
55501

Liselotte Lierud Sundh

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.