Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Haglöfs

Har du flera års erfarenhet som ekonomiassistent och har god kunskap inom kundreskontra? Haglöfs, ett av Sveriges ledande företag för produkter inom outdoorkläder och utrustning för ett aktivt fritidsliv erbjuder nu dig en ny utmaning som ekonomiassistent. Arbetet utförs i en dynamisk arbetsmiljö med mycket såväl interna som externa kontakter och Haglöfs nya huvudkontor är beläget vid Alviks strand, Stockholm.

Tjänsten som ekonomiassistent önskar tilsättas innan sommaren och urvalet pågår löpande varför vi välkommnar din ansökan snarast möjligt.Tjänsten är en tillsvidareanställning, Haglöfs tillämpar 6 månaders provanställning.

Om tjänsten

Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen och din närmaste chef är chefen för kund- och leverantörsreskontra. Ditt huvudsakliga ansvarssområde är kundreskontra som uppskattas till ca 80% av tjänsten. Den andra delen av tjänsten innefattar arbete med leverantörsreskontra.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Inom kundreskontra:

– Kreditbedömning
– Registrera nya kunder
– Skapa fakturor
– Hantera inbetalningar
– Kommunikation med kunder
– Påminnelser och inkasso

Inom leverantörsreskontra ansvarar du för mottagande av leverantörsfakturor ( EDI och mail), säkerställer atttest och via försystemet sedan för in dem i Palette och gör dem klara för utbetalning.

Med tanke på tjänstens art och inkommande post krävs det att du är på kontoret åtminstone 2 dagar i veckan under rådande pandemi.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och den kandidat vi söker är en person som kan arbeta självständigt och är proaktiv, trygg i sig själv samt vågar ta initiativ. Du bidrar aktivt med egna förslag hur man utvecklar, förbättrar och effektiviserar arbetet. Du har flera års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent inom kundreskontra och har troligen tidigare varit involverad i utvecklingsarbeten avseende rutiner och processer inom området som du gärna drar nytta av och delger dina kollegor. Vidare trivs du i en roll som ekonomiassistent med breda kontaktytor såväl internt som externt.

Du har någon form av utbildning inom redovisning, är en van användare av Office-paketet och behärskar såväl svenska som engelska språket i tal och skrift.

Om verksamheten

Haglöfs-vi älskar äventyr. För över 100 år sedan i en liten stuga i den svenska vildmarken, lade Wiktor Haglöf grunden för en av de mest innovativa tillverkarna av outdoorkläder och utrustning. Haglöfs tillverkar pålitliga och väldesignade produkter som förbättrar tillvaron för människor som vistas i naturen eller är mycket utomhus i allmänhet. Oavsett om de är hängivna friluftsmänniskor eller inte. Haglöfs passar för både vandring, skidåkning, mountainbike-åkning och vardag. För att få veta mer se http://www.haglofs.com

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
8 april
Sista ansökningsdag
18 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59292

Gabriel Asp

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.