Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Dedicare

Har du erfarenhet av reskontra och har koll på debet och kredit? Trivs du i en varierad roll med många kontakter? Vi söker en engagerad och serviceminded ekonomiassistent till Dedicare, ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du kommer att sitta på huvudkontoret, i trevliga lokaler på Södermalm i Stockholm.

Välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, med ansvar för hela flödet inom dessa båda områden. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö, med snabba förändringar och vi söker dig med stort kundfokus som tycker om att ge bästa möjliga service i alla lägen.

I rollen arbetar du tillsammans med en kollega inom kund- och leverantörsreskontra och du ingår i ett ekonomiteam på 7 personer. Du rapporterar till redovisningschef.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

– Leverantörsreskontra: hela flödet från mottagande av faktura till betalning
– Kundreskontra: fakturering, påminnelse- och inkassohantering
– Avstämningar
– Bokslutsarbete
– Support gällande fakturafrågor både internt och externt
– Delaktighet i projekt gällande utveckling och effektivisering av reskontraprocesserna

Du kommer att arbeta i olika system, såsom Medius, Recman och Navision.

Vem är du?

Du som vi söker har helst tidigare erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och du känner dig trygg med dina kunskaper i bokföring. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi.

Vi utgår från att du har arbetat i ett eller flera affärssystem, du har god systemkännedom och erfarenhet av Navision är meriterande. Du bör ha arbetat med elekronisk fakturahantering tidigare, gärna i Medius. Du är även mycket van vid att arbeta i Excel.

I din roll kommer du att ha mycket kontakt med olika funktioner i Norden och det är därför viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Du är van att arbeta självständigt och strukturerat, samtidigt som du är mån om att arbeta mot teamets gemensamma mål. Som person är du flexibel och lösningsorienterad, och du trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du är ansvarstagande, har ett stort engagemang och gillar att hitta nya lösningar. Har du tidigare erfarenhet av att driva förändringsprojekt är det meriterande.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.

Om verksamheten

Dedicare

Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag som hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vård och socialt arbete. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och Vårdföretagarna och har därmed kollektivavtal. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2004. Dedicare har fyra kontor i Sverige (Stockholm, Göteborg, Umeå och Örebro), två kontor i Norge (Trondheim och Oslo) samt ett kontor i Finland (Helsingfors) och Danmark (Köpenhamn).

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
29 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54661

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.