Ekonomiassistent

Ekonomiassistent med erfarenhet av reskontra

Vi söker just nu efter en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag i Stockholm. Är du ute efter en ny utmaning och har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Då är det dig vi söker! Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV!

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under en månad med möjlighet för förlängning. Som ekonomiassistent så kommer du att arbeta självständigt med kundens leverantörsreskontra. Du behöver vara trygg i denna roll och ha tidigare erfarenhet av reskontra för att vara aktuell för tjänsten. Start för uppdraget är i slutet av september eller början av oktober.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Konsultuppdraget förekommer i Stockholm. I detta uppdrag kommer du att ha fokus på leverantörsreskontran där du kommer jobba självgående och självständigt.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra
• God förståelse för moms, representation och förmånsbeskattning.
• God förståelse för redovisningsregler
• Kunskaper i Agresso
För att trivas i denna roll ser vi att du är noggrann, strukturerad, målinriktad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker om att arbeta med ett högt tempo i en dynamisk miljö och trivs med att arbeta i team samtidigt som du är van att driva ditt arbete framåt självständigt.

Om verksamheten

Du kommer vara anställd av Poolia Finance. Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65688