Ekonomiassistent

Ekonomiassistent inom kundreskontra

Är du i början av din karriär som ekonom och vill arbeta som ekonomiassistent? OneCo söker nu en ekonomiassistent till sitt huvudkontor på Vasagatan i centrala Stockholm. I teamet finns mycket erfarenhet och du kommer att ges möjlighet till att lära dig mycket från duktiga kollegor. Tillsammans bildar ni ett starkt team där laganda och kollegial omtanke är två viktiga parametrar.

Vad har OneCo att erbjuda dig?
På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vårt huvudkontor är placerat på ett kontorshotell tillsammans med andra företag där frukost serveras varje morgon. I byggnaden finns även tillgång till ett gym som kan nyttjas fritt. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta från distans finns.

Om tjänsten

Gruppen Kundreskontra ingår i ekonomiavdelningen och tillhör enheten Redovisning. Redovisningsgruppen består av totalt sex personer och två av dessa jobbar med kundreskontra. Du kommer att rapportera till Redovisningschefen men du blir coachad av teamledaren på kundreskontra.

Gruppens huvudsakliga ansvarsområden är att granska ordrar och skapa kundfakturor samt ge god service till verksamheten och till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som ekonomiassistent har du bland annat följande arbetsuppgifter:
– Granska ordrar
– Skapa kundfakturor
– Skapa Excelunderlag som skickas till kund
– Kontera leverantörsfakturor
– Telefonkontakt internt i organisationen och även med kunder
– Samarbeta internt med de olika affärsområdena

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att vara en lagspelare och som aldrig tummar på kvalitet och noggrannhet. Du arbetar strukturerat och vill lösa problem så effektivt som möjligt. För oss är det viktigt att man är prestigelös och vågar fråga när man inte förstår. Tjänsten innefattar många kontaktytor såväl internt som externt varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. För dig är det viktigt att ha roligt och trivas på arbetet och du bidrar gärna till att skapa en god stämning på arbetsplatsen. För att passa i rollen som ekonomiassistent ser vi gärna följande erfarenhet:
– Högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi
– Intresse av kunder och affärer
– Behärska Officepaketet och framför allt goda kunskaper i Excel
– Flytande svenska i tal och skrift
– Goda kunskaper i engelska i tal och skrift då engelska kan förekomma i arbetet

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan.

Om verksamheten

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 oktober
Sista ansökningsdag
27 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66285