Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till SolidEngineer AB!

Ekonomiansvarig till SolidEngineer AB!

Om tjänsten

Är du en självständig, orädd och serviceminded Ekonom som drivs av struktur, ordning och reda samtidigt som du värdesätter en familjär företagskultur med fokus på utveckling, kompetens och medarbetaren där du kan bidra till en långsiktig tillväxtresa?

Då kan vi erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett drivet företag där du redan i mitten av augusti får chansen till en fantastisk väl genomtänkt onboarding för att axla rollen som Ekonomiansvarig på SolidEngineer AB.

SolidEngineer AB grundades 1996 och har en tillväxtresa som ledande inom CAD, produktutvecklingstjänster och innovationsstöd. Du välkomnas till ett engagerat team på 4 personer, en arbetsmiljö med familjärkänsla och en företagskultur med lyhörd ledning och korta beslutsvägar där allas röst blir hörd. Som Ekonomiansvarig på SolidEngineer AB kommer du vara navet i ett team med kompetenta kollegor som tillsammans sätter medarbetaren och hälsa i fokus ur ett hållbarhetsperspektiv.

Rollen som Ekonomiansvarig på SolidEngineer AB är bred och innefattar allt från fakturering och lön till interna- och externa kontakter avseende allt som får företaget att fungera. Här får du chansen att vara med och bidra och tillsammans med dina kollegor kommer ni ansvara för och stötta varandra i arbetet med ekonomi-, månads- och årsbokslut.

Tjänsten Ekonomiansvarig på SolidEngineer AB är placerad i trevliga lokaler i Täby.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
• Teamledar- och huvudansvar för löpande bokföring, månads- och årsbokslut
• Teamledare för tre kollegor t.ex. avstämningar
• Hantera diverse ad-hoc frågor
• Skattedeklarationer, AGI och moms
• Konsultfakturering och löner
• Administrativa arbetsuppgifter så som t.ex. servicefrågor och avtal

Vem är du?

Profilbeskrivning:
• Utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete främst reskontra och löner
• Kunna arbeta självständigt i din roll, vara bokslutssjälvständig
• God datavana och systemintresse
• Mycket goda kunskaper i svenska
Meriterande:
• Erfarenhet av personalansvar
• Erfarenhet av VISMA
Som person är du noggrann, nyfiken, analytisk och vän med siffror och har ett öga för detaljer samtidigt som du kan se helheten samt lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, flexibel, en lagspelare med driv och struktur. Då tjänsten inkluderar mycket kontakter, internt som externt, är det viktigt att du är lyhörd, social och smidig i ditt sätt att kommunicera.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Organisationsbeskrivning:
Vi är specialister inom produktutveckling och arbetar aktivt med att kombinera teknisk spetskompetens med verksamhetsutveckling. Vi tillhandahåller tjänster och systemlösningar inom CAD, PLM och 3D-printing samt innovationsledning för att underlätta i våra kunders arbete med produktutveckling. Våra andra fokusområden på tjänstesidan är konsulting, teknisk support och utbildningar. Våra produkter bygger på välkända varumärken som SOLIDWORKS från Dassault Systémes och 3D skrivare från Markforged, Sindoh och Fabweaver. SolidEngineer har kontor i Göteborg, Huskvarna, Karlstad, Helsingborg och Täby. https://solide.se/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64709