Ekonom

Ekonomer med intresse för projekt!

Är du i början av din karriär och är civilekonom eller har en högskoleexamen inom ekonomi? Vill du ha en varierad roll med många kontaktytor och stora utvecklingsmöjligheter?

Vi söker just nu ekonomer till ett ledande och globalt bolag inom samhällsbyggnad! I din roll kommer du att arbeta med spännande projekt, i en självständig roll tillsammans med ditt team. Du kommer att sitta i trevliga lokaler på Södermalm.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 24 augusti och 6 månader framåt. God möjlighet till förlängning finns.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett stort kundfokus och tycker om att arbeta i team. Du kommer i rollen att arbeta med ett större antal projekt och ansvara för fakturering, uppföljning och kontroll. Ditt arbete innebär bland annat att ge stöd till verksamheten och samarbeta med projektledare och därmed bidra till att projekten kvalitetssäkras på bästa sätt.

Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö, med snabba förändringar, och du kommer att ge support och samarbeta med olika funktioner i hela landet. Ditt arbete sker främst i systemet Maconomy.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Fakturering av projekt
– Uppföljning och analys
– Underhåll av kunddata och prisinformation
– Hantering av avtal
– Samarbete med bland annat projektledare
– Support gällande fakturafrågor och avtal med mera
– Rapportering
– Utveckling av processer och rutiner

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi – det är ett krav. Du är i början av din karriär och har hunnit få lite praktisk erfarenhet inom området med förståelse för ekonomiska flöden. Dessutom har du lätt för att lära dig nya system. Du talar och skriver svenska obehindrat och känner dig även bekväm med att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Som person har du ett högt driv, är van att arbeta självständigt, kan prioritera och driva ditt arbete framåt. Vi tror även att du har en god administrativ förmåga och trivs med att koordinera och ge service i en föränderlig miljö och kan se såväl helhet som detaljer. Vidare ser vi att du har en pedagogisk förmåga, är kommunikativ och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Om verksamheten

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på Poolia. Vi hjälper företag och organisationer med rekrytering och bemanning av kvalificerad kompetens.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och bjuder in till sociala aktiviteter hos oss. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. P.g.a. semester kommer ansökningar hanteras först i augusti månad.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
24 juli
Sista ansökningsdag
9 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57158

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.