Innesäljare

Driven och utåtriktad innesäljare till Finbin

Drivs du av försäljning och gillar att skapa och vårda kundrelationer? Trivs du i en utåtriktad roll som säljare med telefon, mejl och Teams som främsta arbetsverktyg? Då kan du vara den vi letar efter!

Finbin erbjuder hållbara och högkvalitativa produkter för offentliga miljöer i en stilren skandinavisk design. Här finns en stor personlig vilja att ta ansvar, en kvalitetsmedvetenhet och ett sunt miljötänk. Nu söker Finbin en målmedveten och kundorienterad innesäljare som ska ansvara för inkommande förfrågningar, agera säljstöd till sina kollegor samt arbeta utåtriktat och kontaktskapande för att driva och utveckla Finbins affärer. Här får du möjlighet att arbeta i ett stabilt och innovativt säljföretag med ett tillverkande moderbolag i Finland. Du ges en fin möjlighet att växa med företaget och att driva försäljning på egen hand. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Finbin och du utgår från kontoret i Vällingby.

Vi behandlar ansökningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som innesäljare på Finbin har du en central roll mot både kunder, kollegor och produktionen i Finland. Du tar den dagliga dialogen med kunder via både telefon, mejl och Teams. Du beräknar och skriver offerter, lägger ordrar och assisterar dina två kollegor som också arbetar aktivt med försäljning.

Du driver eget uppsökande säljarbete via telefon och mejl och bearbetar kunder inom olika kundsegment. När tillfälle ges kan du vara med och representera Finbin på utvalda mässor och events.

Som en del i den svenska organisationen är du med och sätter mål samt jobbar mot de uppsatta målen.

Vem är du?

Vi söker dig med god erfarenhet av försäljningsarbete med telefon, mejl och Teams som främsta verktyg. Du arbetar med både rådgivande och relationsbyggande försäljning och har förståelse för de utmaningar som kommer med säljarbetet. Denna tjänst kräver att du är bekväm med att ringa en del ”kalla samtal”, och har du erfarenhet av arbete med telefonförsäljning är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet, CRM och ERP-system.

Som person är du resultatorienterad, effektiv och ordningsam. Du trivs att arbeta självständigt i en roll som innebär stort eget ansvar. Du vill utvecklas vidare i en utåtriktad roll inom försäljning där ditt positiva förhållningssätt och affärsmässiga driv smittar av sig. Vidare är du kommunikativ och lösningsorienterad i ditt förhållningssätt och du tycker om att ge bra service till dina kunder. Att bygga goda relationer är viktigt för dig och du trivs med telefon och mejl som arbetsverktyg.

Om verksamheten

Allt började 1945 på en liten metallverkstad i östra Finland. Drivkraften var att tillverka nya – hållbara, lättanvända och vackra – möbler för utomhusbruk, för att användas av alla människor.

Lehtovuori / Finbin är ett finskt familjeägt företag med ca 60 anställda varav mer än hälften jobbar i produktionen. Företaget har länge varit marknadsledande i Finland och är nu på väg att växa utanför Finlands gränser. Export har skett sedan mitten av 1990-talet men det är först nu som det riktiga klivet ut på den Europeiska marknaden sker. Målet för oss är att bli ledande på den Europeiska marknaden. Totala omsättningen ligger runt 120 MSEK. Dotterbolag finns i USA och i Sverige. Export sker till ca 40 länder.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
8 februari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70662