Drifttekniker

Drifttekniker inriktning säkerhet och brandväggar

Vår kund är en IT-partner som jobbar inom områdena Affärssystem och beslutsstöd, Datacenter och kommunikation, Drift och moln, Paketerade applikationer och Produktförsörjning. Till sitt kontor i Sickla söker de nu efter en kollega inom drift, säkerhet och brandväggar. Det här är ett konsultuppdrag via Poolia IT som pågår i 6 månader och för rätt person finns sen chans till anställning direkt hos vår kund. Vi berättar gärna mer om företaget på intervju. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vår kund behöver stärka upp sitt drift-team med ytterligare en medarbetare och söker därför en lyhörd, nyfiken och ödmjuk drifttekniker med Microsoft-inriktning för placering på kontoret i Sickla – och stundtals även ute hos kunderna. Du kommer arbeta med serverbaserade lösningar och IT-infrastruktur för att hjälpa dina kunder utveckla sin IT-miljö för att på bästa sätt stödja deras verksamhet.

Du kommer arbeta med HP:s lagrings- och serverprodukter samt Microsofts systemmiljöer. Du kommer till exempel jobba med
– Nätverk, switching & routing
– Säkerhet och brandväggar

Vem är du?

Är du en lagspelare med erfarenhet av serverdrift och infrastruktur? Då vill vi höra från dig!

Du talar svenska och engelska obehindrat och har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Din känsla för kundservice och ditt sätt att uttrycka dig i tal och skrift är två framträdande egenskaper. Du kan därför förklara teknik på ett förståeligt sätt, även för personer som inte är så kunniga som du.

Det är meriterande om du har erfarenhet av switching och routing eller kunskaper kring Kaseya eller Veeam.

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Anna Wärdell på mail eller telefon. Däremot tar vi tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen till Poolia!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
25 april
Sista ansökningsdag
4 maj
Referensnummer
53109

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.