Drifttekniker

Drift- och Underhållstekniker till Värmevärden i Säffle och Grums

Hos Värmevärden trivs man och känner en stolthet över att vara en del av företaget! En anledning till det är att har möjlighet att påverka genom att dina förslag och idéer värdesätts och tas till vara. I ett litet företag med platt organisation som Värmevärden så hörs din röst helt enkelt!

Värmevärden är på frammarsch! Under de senaste åren har många förvärv gjorts och i strategin framåt ligger en fortsatt stark tillväxt.

Säffle Fjärrvärme AB, som är ett helt ägt dotterbolag av Värmevärden, driver idag anläggningen i Säffle medans anläggningen i Grums drivs av Värmevärden AB. Värmeproduktionen sker till största delen genom tillvaratagande av spillvärme från pappersbruken på respektive ort. I Säffle förbränns även pellets i egna pannor. Båda verksamheterna drivs av personal anställda på Värmevärden AB som utgår från Säffle Fjärrvärmes panncentral i Säffle.

Verksamheten utökas nu med värmeproduktionsanläggning för förbränning av återvunna bränslen. Anläggningen är beräknad att tas i drift oktober 2021. Nu söker Värmevärden Drift- och underhållstekniker till driften av både den nya anläggningen och till de redan befintliga!

Varmt välkommen att bli en del av Värmevärden!

Om tjänsten

Som drift- och underhållstekniker har du och dina kollegor det operativa ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. Du arbetar med standardiserade processer, optimerar och genomför lättare underhåll och reparationer och bistår vid större reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår också rondering, bränslehantering, avvikelsehantering samt ständiga förbättringar av existerande processer och skapande av nya processer.

Tjänsten innebär beredskapstjänst. På grund av beredskap krävs att du kan inställa dig på anläggningen inom 30 minuter.

Vem är du?

Du är utbildad driftstekniker från YH-utbildning, högskola eller universitet. Det är givetvis meriterande om du inriktat dig mot energibranschen samt har erfarenhet av förbränning av återvunna bränslen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom energibranschen eller inom processindustri. B-körkort är ett krav.

Att vara noggrann och strukturerad är naturligt för dig och du trivs att arbeta utifrån fastställda standarder och processer. Du jobbar gärna självständigt och är trygg i din roll som drift- och underhållstekniker men när det behövs det fungerar du även bra i samarbete med andra kollegor. Du tar ansvar för arbetet med ständiga förbättringar och är aktiv i gruppens gemensamma arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något underhållssystem och har datavana

Om verksamheten

Värmevärden levererar hållbara energilösningar till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 12 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 100 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till våra kunder. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser. http://www.varmevarden.se.

Läs mer på http://www.varmevarden.se

Ansök nu
Stad
Säffle
Publicerad
22 maj
Sista ansökningsdag
14 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56931

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.