Controller

Controller till Solör Bioenergi Fjärrvärme AB

Nu rekryterar vi en Controller till en spännande tjänst hos Solör Fjärrvärme AB, ett bolag som är ledande inom förnybar energi. Urval och intevjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker en Controller till koncernens affärsområde Fjärrvärme för tillträde under augusti/september 2019. Tjänsten är på heltid och placering är på moderbolagets kontor i centrala Stockholm. I rollen som Controller ingår att självständigt arbeta med löpande analyser av månadsbokslut och nyckeltal inom ramen för koncernens svenska del av affärsområde Fjärrvärme. Den svenska fjärrvärmeverksamheten är uppdelad i sex regioner fördelad på ett antal legala enheter. Du kommer ha daglig kontakt med de olika regioncheferna och bolagsekonomerna som sitter utspridda i hela landet, från Skåne i söder till Västerbotten i norr. Utöver detta ingår det också i rollen att upprätta budget- och likviditetsprognoser, årsredovisningar, övrig intern och extern rapportering, samt delta i olika interna projekt. Viss löpande bokföring av mindre legala enheter kan förekomma. Du kommer att arbeta nära och rapportera till affärsområdescontrollern som också är placerad i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi samt har jobbat som revisor ca 1-3 år. Du har grundläggande/goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av Visma Administration är ett extra plus.
För att lyckas och trivas i rollen som Controller är du kommunikativ samt självständig. Vidare är du strukturerad, noggrann samt analytisk. Du tycker om utmaningar och är en handlingskraftig problemlösare.

Om verksamheten

Solör Bioenergi är ledande inom förnybar energi till bostäder, företag och industrier. Vi producerar biobränslen av spill från skogsindustrin och återvinner miljöfarligt, impregnerat träavfall för en grönare miljö. Inom ramen för koncernens verksamhet finns 56 energianläggningar, 86 lokala värmeanläggningar, 3 miljöterminaler, 4 pelletsfabriker samt 1 brikettfabrik. Den årliga energileveransen uppgår till ca 2,3 TWh i form av värme och biobränsle. Koncernen har drygt 8 250 kunder och antalet anställda uppgår till ca 200 stycken.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
9 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53655

Li Hedström

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.