IT

Cloud & IT-Infrastructure engineer

Nu finns chansen för ditt nästa kliv i karriären som Cloud & IT-Infrastructure engineer hos KG Knutsson. Du kommer bli en del av ett motiverat och härligt team som tillsammans jobbar för att ta KG Knutsson framåt inom IT. Stämmer nedan annons in på dig och din kompetens? Tveka inte att söka redan idag!

Om tjänsten

Group IT på KGK är en koncernövergripande funktion som består av 35 drivna och engagerade medarbetare. Merparten är placerade på vårt huvudkontor i Sollentuna men vi har även medarbetare i Helsingfors, Luleå och Göteborg. Vi är mitt inne i en förändringsresa där vi går från en traditionell on-prem driftsmiljö till hybrid cloud. Vi söker nu fler nyfikna medarbetare som tycker om att arbeta med ny teknik som stödjer våra affärer.

Som Cloud & IT-Infrastructure engineer består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av:
– Förvaltning och utveckling av system och applikationer.
– Förändringsarbete och kontinuerligt hitta nya lösningsförslag som passar verksamheten.
– Incidenthantering i stort och smått.

Vem är du?

Vi värderar dina personliga egenskaper högt för att passa in på rollen som Cloud & IT-Infrastructure engineer hos KG Knutsson. Du är en kommunikativ och social person som drivs av att jobba i Team för att uppnå dina mål. Vidare så är du målinriktad, tycker om utmaningar och förändringar, har en förmåga att kunna tänka nytt och se lösningar och möjligheter i ditt arbete.

Vi tror att du tidigare har arbetat med drift av Microsoft cloud/hybridmiljöer och tycker att det låter som en rolig utmaning att vara delaktig i vår förändringsresa. Du har ett stort intresse för teknik, automation och problemlösning samt goda kunskaper inom Microsoft Azure, Linux, Office 365 och Vmware. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vidare så är det meriterande om du har:
– En relevant utbildning inom IT
– Några års arbetslivserfarenhet inom IT
– Certifieringar inom Microsoft Azure

Om verksamheten

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Vi erbjuder en spännande roll i ett dynamiskt privatägt bolag som verkar i en bransch där förändringar sker oerhört snabbt inom elektrifiering och digitalisering. Det finns goda möjligheter att både utmanas och kompetensutvecklas. Du får arbeta i ett team där vi trivs med det vi gör och har roligt när vi gör det. På familjeägda KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Vi är öppna, kunniga och pålitliga och strävar alltid efter att jobba tillsammans och dela med oss av våra kunskaper till varandra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi sitter i fräscha lokaler med eget gym och har gott om parkeringsplatser även för laddbara fordon. Kontoret ligger på promenadavstånd från Häggviks pendeltågstation i Sollentuna.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
21 juni
Sista ansökningsdag
10 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64508