Chefsassistent

Chefsassistent

Är du en driven och erfaren chefsassistent har vi uppdraget till dig.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren chefsassistent till en statlig myndighet. Uppdraget som är på heltid startar den 1 november och löper till och med den 30 juni 2023. Det finns eventuell möjlighet till förlängning på som längst 6 månader.
Du kommer att arbeta med löpande administration, t ex framtagning av presentationsmaterial, hantera fakturor, ansvara för digitala arbetsrum, planera möten, administrera resursplaneringsverktyg och föra protokoll. Du kommer även att stödja avdelningarnas interna kommunikation och cheferna med övergripande ledningsarbete med planering och genomförande av ledningsgruppsmöten.
Resor kan förekomma i Sverige t ex i samband med möten ungefär en gång varannan månad. Möten kan även förekomma via Skype.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Några exempel på arbetsuppgifter är kalenderinbjudningar, bokning av möten, resor och hotell. Skriva minnesanteckningar. Uppdatering och lagring av information i digitala arbetsrum och ta fram kommunikationsmaterial.

Vem är du?

Du har gymnasieexamen eller likvärdig utbildning. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet som assistent/chefsassistent. Du har mycket goda kunskaper i MS Office, PowerPoint och digitala arbetsrum. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Urval och intervjuer sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
16 september
Sista ansökningsdag
27 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65826