Byggnadsingenjör

Byggtekniskt sakkunnig till Axfood

Kan du kommersiella lokaler? Är du en van kravställare i byggprojekt?

Vi söker dig som kan fungera som Axfoods kravställare mot fastighetsägaren. Du är den som ser till att Axfood får vad som står i avtalet via fastighetsägaren och indirekt mot entreprenören. I rollen ingår fysiska inspektioner på byggplatser över hela landet.

Rollen är heltid och visstid, för rätt person finns stora möjligheter till förlängning. Tjänsten är placerad antingen i Göteborg eller på Axfoods huvudkontor i norra Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag, vi kallar till intervjuer i Augusti.

Om tjänsten

Tjänsten innebär ansvar för ombyggnationer, nybyggnationer, tillbyggen och förnyelser. Du ser till att Axfood får det som parterna kommit överens om, du löser problem och fungerar som rådgivande och ibland som förhandlare. Din motpart är alltid fastighetsägaren vilket innebär att det är din uppgift att få denna att driva ärenden mot entreprenören. Du befinner dig ofta ute på byggsajten och rapporterar alla ärenden i Axfoods system. Vi söker dig som kan översätta det färdiga avtalet till korrekt byggnation för alla parter.

Vem är du?

Du som söker har arbetat med liknade arbetsuppgifter. Vi tror att du kan ha en bakgrund som fastighetsförvaltare, projektledare inom kommersiella fastigheter, teknisk förvaltare eller liknade roller på entreprenörssidan. Du har bred byggkunskap och är uppdaterad gällande byggnormer odyl, du förstår byggjuridik i praktiken och är van i en roll som kräver många externa kontakter.
Som person söker vi dig som är strukturerad, van att jobba digitalt och som trivs i självgående roll. Den här positionen kräver att du är van att fatta beslut, driva på ärenden och följa upp. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och eftersom du far land och rike kring måste du ha körkort.

Om verksamheten

Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.
Välkommen till Axfood!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
28 juni
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59880

Joacim Jonasson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.