Business Controller

Business Controller till startupbolag inom tech

Vill du vara med på en mycket spännnade resa i ett entreprenörsbolag?
Bolaget ingår i en stor koncern och företaget är beläget i Upplands Väsby.
Detta är ett hyrköp så du kommer att vara anställd hos Poolia under de 6 första månaderna.

Om tjänsten

Du kommer att stötta verksamheten med dels hantering av ekonomiprocesser i verksamhetens vardag, dock framförallt stötta med ekonomiska analyser, riskbedömningar och scenarion i syfte att fatta välgrundade, faktabaserade och hållbara strategiska beslut.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen är idag inte definierad då den är nyinrättad och det behöver sättas en sturktur och rutiner som håller över tid. I dagsläget behövs det hantering av leverantörs- och kundfakturor, budgetuppföljning samt prognosarbete. Du kommer att växa vidare i rollen och med bolaget.

Redovisningsfrågor sköts till största del av moderbolaget.

Vem är du?

Högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande.

Du bör ha minst 3 års erfarenhet av controlling och prognosarbete på bolags- eller koncernnivå samt känna dig bekväm i en digital arbetsmiljö. Erfarenhet av Fortnox eller produkter från Vismafamiljen är en meriterande.

Som person är du självstartande, drivande, utåtriktad, noggrann, snabbtänkande och har en mycket god analytisk förmåga. Ett diplomatiskt och prestigelöst förhållningssätt är starkt meriterande i rollen. Vidare är du proaktiv samt senior i din personlighet samt kan tänka kritiskt och gillar ett högt tempo.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
25 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58030

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.