Business Controller

Business Controller till fastighetsbolag

Är du en lösningsorienterad Business Controller som vill vara med på en spännande resa på ett bolag som präglas av en dynamisk och entreprenöriell bolagskultur?

Tycker du om att jobba självständigt med stort eget ansvar och möjlighet att påverka?

Du blir en del av ett kompetent team och erbjuds en utvecklande och föränderlig miljö med ett flertal kontaktytor.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Det finns möjlighet till hybridarbete.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för ekonomisk rapportering, budget/prognossammanställning och ekonomisk analys (controlling) för dina regioner.

Vidare kommer du att ansvara för att ta fram nyckeltal, vara behjälplig i framtagande av koncernens rapportering och bidra till att såväl dina regioner som koncernen som helhet uppnår sina mål.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

· Uppföljning och analys av dina regioners resultat, lönsamhet och effektivitet

· Samarbeta med förvaltningschef, regionchefer och förvaltare i arbetet med budget/prognoser, affärsplaner mm utifrån koncernens ramar och föreskrifter

· Uppföljningar och utredningar inom tex förvaltning eller ekonomi i sina regioner eller för koncernen som helhet

· Vara ett stöd för förvaltningen inom ekonomi/redovisning mm

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund som civilekonom eller motsvarande med minst 3–5 års arbetslivserfarenhet som controller och som har en god redovisningsförståelse. Du har ett starkt systemintresse samt har goda kunskaper i Microsoft Excel. Du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med förvaltning.

Som person är du driven, lösningsorienterad, har en god analytisk förmåga och uppskattar en föränderlig miljö.

För att trivas och passa hos oss är du prestigelös, kommunikativ och serviceinriktad då du kommer att ha flera olika kontaktytor och du uppskattar både självständigt arbete samt teamarbete.

Varmt välkommen att skicka in ditt uppdaterade cv till oss snarast då intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Hedström på li.hedstrom@poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
17 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69998